search

  BEMOOV H2 helmen (maat XS, hoofdomtrek 46 tot 51,5 cm)

  Zorg voor de veiligheid van uw kinderen met onze leuke, stevige, lichte, zeer comfortabele en eenvoudig te verstellen helmen.

  Ze passen bij de kleuren van onze fietsen: aan u om te kiezen tussen een effen kleur of om te spelen met het contrast tussen twee leuke kleuren!  Onze decoratieve stickers kunnen zowel op de fiets als op de helm worden aangebracht.

  Lees meer
  Kleur :

   Op voorraad

   € 29,50 Inclusief belasting

    

   Uw fiets direct uit voorraad leverbaar

    

   Volledig beveiligde online betaling

    

   Snelle en zorgvuldige levering

    

   De beste keuze, goedgekeurd door kinderen

   Wat vinden de kinderen ervan? Specificaties

   Wat een fiets!

   Onze zoon heeft leren fietsen op een 14’’ van BEMOOV. Het is heel snel gebeurd en was eenvoudig voor hem dankzij een zeer lichte fiets.  

   Lucie is dol op haar fiets

   Lucie moest absoluut een roze fiets. Ze heeft een BEMOOV gekregen, met de stickers « Bloemen ». Ze is nu zo trots met haar nieuwe fiets.

   • Materiaal buitenlaag ABS
   • Materiaal binnenwand Hoge densiteit EPS met warm gedrukte binnen kunnen (verwijderbaar)
   • Hoofdomtrek XS Van 46 tot 51,5 cm, verstelbaar
   • Gewicht van de XS-helm 210 gr

   BEMOOV, leuk en veilig!

   Een helm is op elke leeftijd essentieel om te fietsen. Vooral tijdens het leerproces. Veiligheid boven alles.

   De riempjes van de BEMOOV XS-helmen zijn gemakkelijk te verstellen en dankzij een wieltje aan de achterkant van de helm kunt u hem perfect afstellen aan de hoofdomtrek van uw kind. Geschikt voor kinderen met een hoofdomtrek tussen 46 en 51,5 cm (kinderen tussen 1 en 7 jaar, afhankelijk van hun morfologie). 

   Voor het comfort hebben we een kussentje rond het kinriempje bevestigd, de binnenvoering van de helm is uitneembaar en de ventilatiegaten houden het hoofd van uw kind koel. 

   Onze helmen zijn ontworpen om te fietsen maar uw kind kan de helm ook gebruiken voor andere sporten zoals skateboarden, rolschaatsen, steppen, enz.

   U kunt uw BEMOOV ook uitrusten met een bel of een verlichtingskit, te koop bij de accessoires. Zo leert uw kind dat zichtbaar en veilig reden belangrijk zijn, ook in het donker.