Onze BEMOOV-fietsen komen aan bij de start van het schooljaar!

Lees welke weg we hebben afgelegd om u de best mogelijke kwaliteitsfietsen te kunnen aanbieden. U moet niet langer wachten... De fietsen komen aan bij de start van het schooljaar!

Onze BEMOOV-fietsen komen aan bij de start van het schooljaar!
Categorie : En nog meer tips

Het was de bedoeling dat we onze eerste fietsen in het voorjaar van 2021 zouden aanbieden, maar de gebeurtenissen van het afgelopen krankzinnige jaar hebben voor enige vertraging gezorgd.

Fietsen was al populair vóór de gezondheidscrisis, maar kreeg een extra boost doordat iedereen er met het gezin wilde op uittrekken en aan sport begon te doen. Het reeds bestaande tekort aan rijwielonderdelen verergerde nog meer door de sluiting van productiebedrijven. Ook de bevoorrading werd bijzonder moeilijk, met als bonus een sterke stijging van de grondstofprijzen.

De uitdaging werd nog bemoeilijkt door het tekort aan schepen, met een explosie van vervoerskosten tot gevolg, waarbij sommige tarieven vertienvoudigden in vergelijking met de prijs die we vóór de crisis betaalden. Als gevolg daarvan zat de markt voor kwaliteitsvolle kinderfietsen wereldwijd bijna volledig zonder voorraad…

livraison vélos BEMOOV

Wij zijn dan ook bijzonder verheugd te kunnen aankondigen dat onze eerste reeks fietsen vanaf eind september leverbaar zullen zijn.

Onze online winkel opent in september

Dit gezegd zijnde kunt u zich vanaf nu inschrijven op onze nieuwsbrief om de laatste informatie te ontvangen, om als eerste onze fietsen en draisiennes te zien en om ze als eerste te kunnen bestellen.

Concreet:

  • vanaf 6/9 kunt u op deze site online uw loopfiets (onze draisienne) of BEMOOV-fiets bestellen,
  • vanaf 27 september zullen wij de eerste fietsen vanuit Naninne verzenden voor levering in België binnen de twee dagen en in Frankrijk binnen de vier tot vijf dagen.
  • Een express-levering zal ook mogelijk zijn. De voorraad is nog beperkt en u zult er vroeg bij moeten zijn om als een van de eersten uw bestelling te ontvangen.

Wij zijn verheugd dat u onze lichte, duurzame en ergonomische fietsen zal kunnen ontdekken en dat uw kinderen met plezier hun evenwicht zullen leren vinden.