search

  Axa voor- en achterlichten

  Onze AXA-lampenset zorgen ervoor dat u tot 5 uur lang zichtbaar bent voor andere weggebruikers. De set bestaat uit een voorlicht (1 LED) dat op het stuur wordt geplaatst en een achterlicht (4 LED) dat op de zadelpen wordt bevestigd. Ze zijn compact en oplaadbaar via USB. De lichten zijn gemakkelijk op de fiets te bevestigen met behulp van de rubberen riempjes. Gemakkelijk los te maken en weer te bevestigen.

  Lees meer

   Op voorraad

   € 29,75 Inclusief belasting

    

   Uw fiets direct uit voorraad leverbaar

    

   Volledig beveiligde online betaling

    

   Snelle en zorgvuldige levering

    

   De beste keuze, goedgekeurd door kinderen

   Wat vinden de kinderen ervan? Specificaties

   Wat een fiets!

   Onze zoon heeft leren fietsen op een 14’’ van BEMOOV. Het is heel snel gebeurd en was eenvoudig voor hem dankzij een zeer lichte fiets.  

   Lucie is dol op haar fiets

   Lucie moest absoluut een roze fiets. Ze heeft een BEMOOV gekregen, met de stickers « Bloemen ». Ze is nu zo trots met haar nieuwe fiets.

   • Kleur van het licht Zwart
   • AV-lamp posities Vast & gemiddeld, Snel, Gemiddeld, Snelle impuls
   • Positie van het voorlicht Laag & vast, Sterk & vast, Laag & knipperend, Snelle impuls

   BEMOOV, leuk en veilig!

   Als uw kind 's avonds of in het donker gaat fietsen, zorg er dan voor dat de fiets uitgerust is met een LED-verlichtingskit voor- en achteraan. Wij bieden een kit aan die gemakkelijk kan worden gemonteerd en verwijderd, op het stuur voor het voorlicht en op de zadelpen voor het achterlicht. De lampjes zijn oplaadbaar via een USB-kabel. Tot 5 uur autonomie om veilig te fietsen. 

   U kunt uw BEMOOV ook uitrusten met een bel, te koop bij de accessoires. Zo leert uw kind dat zichtbaar en veilig rijden belangrijk zijn.